יום חמישי, 5 באפריל 2012

בישול עם אספרגוס


בישול עם אספרגוס,

במאמר זה אנו נסביר לכם כיצד ניתן לשלב את האספרגוס בתוך המטבח ובתוך הבישול, וניתן לכם כל מיני סוגי מאכלים וטיפים שאיתם תוכלו להיעזר לצורך שימוש האספרגוס בתוך המטבח לבישולים, מאכלים וכו'...

לרוב סוגי הבישולים תצטרכו לקלף את האספרגוס מתחילתו ועד סופו מכיוון שהגבעול שלו והציפוי של הצמח הזה הוא קשה ואינו ניתן לבישול. במרקי אספרגוס, ניתן להשתמש בגבעול האספרגוס לצורך העברת הטעם של האספרגוס בצורה יותר חזקה ומהירה.

לרוב אספרגוס מוגש בדרך כלל עם תפוחי אדמה (מבושלים או לא מבושלים זה לא כל כך עקרוני), חמאה מותכת, רטבים מיוחדים וכל סוג בשר שתרצו יהיה ניתן לאכול ליד הפרי אספרגוס.

האספרגוס ניתן לבישול במגוון רחב של דרכים וסוגי בישול. זהו פרי שצריך להיזהר איתו בבישול מכיוון שיש לו חלקים מאוד עדינים בצמח, ולכן צריך להיזהר ולא לחמם אותו על אש גבוהה מדי בכדי שהוא לא ייהרס או יאבד את טעמו ובכך לא נפיק שום תועלת מהאספרגוס.

להלן מספר מתכונים מומלצים לבישול אספרגוס:

מאפה עם אספרגוס וגבינות:


סלט שעוית ואספרגוס:

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה